"If we listen to each other's hearts,
we'll find we're never too far apart.
And maybe love is the reason why,
for the first time ever we're seeing it eye to eye."

JA SE ON LET'S GO LEHMÄT, SONNILLA SEISOO!

Menojalka ja kaikki muutkin ruumiinosat suorastaan huutavat bailaamaan lyhyesti ja naurettavasti siitä syystä, että muutkin ovat. Ja koska olin eilen kuskina. Ihmettelette varmaan, miksi siitä huolimatta istun lauantai-iltana koneella, kun pitäisi olla aloittelemassa. Syy tulee tuota pikaa, teen pikakatsauksen eiliseen, koska se oli melko...outo. Ja ihana. Ja aggressiivinen.

Edi (tulevaisuudessa tulen kirjoittamaan nimellä Eelis) oli humalassa, ei "tähtikunnossa" mutta iloisessa jurrissa. Se teki hänestä jumalolennon, vaikka ei uskoisi. Mutta ne eleet, ilmeet ja voi jeesus ihan kaikki. Se on kovin vaikeaa yrittää vakuuttaa teitä, kun ette ole paikan päällä näkemässä ja kokemassa tilannetta. Ainoastaan yksi teistä on nähnyt miehen livenä, joten uskon, että hän ymmärtää mielentilani. Toivotaan.

ANYWAY, Ässälle iski joku ihme mökötysvitutus päälle ja se rupesi paiskomaan auton ovia siihen malliin, että katsoin parhaaksi viedä miehen kotiin, jonne se halusikin. Sitä ennen seistiin Nyhkälän pihalla, joka on nykyään se "the mesta", koska suurimmalla osalla ei ole korttia/autoa ja oli lämmin ilma, joten mikäs siellä chillatessa. Edi tuli siihen juttelemaan ja nojailemaan. Stereoissa soi Pendulumin Witchcraft, jossa yhdessä kohdassa lauletaan: "Does it feel like a head to lean on?", joka karkeasti kääntäen menee jotenkin niin oudosti, etten tässä mielentilassa sitä onnistu tekemään ja Google-kääntäjästä ei ole mitään hyötyä. ANYWAY, Edi lauloi tämän ja katsoi mua. Silmiin tai jonnekin ohitseni, en tiedä, mutta sen tiedän, että sydämeni jätti yhden lyönnin väliin ja voin luvata, että todella tunsin sen.

Muutenkin miehen käytös oli todella outoa. Se tuli tosi lähelle koko ajan, istuessani autossa se työnsi päänsä sisälle ja jos mulla olisi ollut pokkaa, pieni liikahdus eteenpäin ja olisin koskettanut sitä huulillani. Mutta tein silti aika törkeän havainnon. Edillä oli fritsu kaulassa. Ei iso, mutta sen kokoinen, että erotti hampaanjäljet. Tänään näin pikkuferrarin kyydissä tytön, jota en ole aikaisemmin tavannut ja se istui Edin vieressä takapenkillä. Yksi plus yksi, pitäis olla kaksi...?

Joten, heitettyäni kiukuttelevan Ässän ja Eskon ensimmäiseksi mainitulle, kyyditsin aggressiivista Meesiä, kunnes Jeri ja Niki tulivat kyytiin, pojat kävi vihreän linjan junassa ja sen jälkeen jätin ne Nyhkälään. En oikein keksinyt tekemistä, Edikin lupasi tulla myöhemmin kyytiin, mutta siitä ei kuulunut mitään. Ässä soitti ja pyysi uudestaan kyytiin, käytiin Nummelassa poimimassa Dani ja sen jälkeen tehtiin kaikkea tyhmää. Ne vaihtoivat Volvoon ja minä lähdin kotiin tutimaan.

Tänään oli lämmin päivä ja mieliala tosi hyvä, kyyditsin Hupua parin tunnin ajan, ennen kuin vein sen Ali G:lle. Mitäs nyt? Ei huvittanut ajella yksinäänkään, Krisun auto oli "täynnä" (Max, Jopo ja Nita eli ei tosiaan kiinnosta olla viides pyörä) enkä muutenkaan suostuisi menemään siihen koppaan. Krisu osti uuden auton, Opel Astran ja se on aika...jäätävän näköinen. No, eihän minunkaan auto mikään ruusu ole, mut kukkiihan perunakin. ANYWAY. Esko pelasti illan soittamalla, että hän voi vastavuoroisesti olla kuski. Kaikki järjestyy, kotiinpaluut yms. Mä rullasin hirveellä tahdilla kauppaan ja tuolla sadan metrin pätkällä tuli poliisit vastaan. SEN KERRAN kun mulla ei ole turvavyötä kiinni. Hiukan hyppäsi sydän kurkkuun, mutta eivät ne perään lähteneet ja minäkin kipaisin aika nopeasti parkkipaikalta yläkertaan.

Tässä voisi korkata ensimmäisen ja...VOI PIRU mä unohdin sen Batteryn! No, Masuuni kutsuu. Eihän se olisi vasta kuin viidessadas kerta tänään. On sitä aikaisemminkin.

Ei ollut kovinkaan munarikas pääsiäinen, mutta toivottavasti tilanteeseen tulisi positiivinen muutos tämän viikonlopun aikana. Epäilen, mutta yritän poikkeuksellisesti olla optimisti ikuisen pess...realistisuuden sijaan.

Kaikille hyvät pääsiäiset, viikonloput ja juhannukset! Eversti B. is on the road! Lukitkaa poikanne, tyttärenne ja virtaheponne kahleisiin! WIHII.

- BeeBee.

P.S Kuunnelkaa...*tshhh* se oli ensimmäinen. :)