Tää on aika hassua. Edellinen teksti on täynnä angstia ja vihaa ja tästä tulee tälläinen höpöhöpö-teksti, jossa ei ole minkäännäköistä järkeä. Ei kaikessa aina tarvitse olla. On vaan niin järjettömän hyvä fiilis, että on pakko tulla ikuistamaan se tänne.

Sain varattua liput Pinkin konserttiin! En päässyt katsomaan häntä viimeksi kun oli Suomessa, joten tää on kyllä aivan unelmaa. Odotan kesää kuin pikkulapsi joulua. Jos kaikki muutkin suunnitelmat menee näin nätisti putkeen niin tästä tulee parhain kesä ikinä. Ei sillä, että aikaisemmissa vuosissa olisi ollut jotain vikaa. Olinhan kuitenkin viime heinäkuussa Pariisissa. Tarkoitan sitä, että tänä kesänä voisi oikeasti olla jotain tekemistä, eikä kaikki jäisi aina suunnitteluasteelle.

En kykene mihinkään järkiperäiseen toimintaan. Luen tätä muutaman lauseen sepustusta kuin vierasta kieltä ja virnuilen. Ulkonakin on niin mahdottoman ihana sää. Voi että! Harold Zidlerin sanoin: "Everything is going so well." vai mitä se sanookaan Moulin Rougessa? Yksi lysti.

Näihin tunnelmiin on hyvä lopettaa. Maisa kiittää ja kuittaa. ->