Nimi: Todellisuus vs. harha
Pääosissa: Maisa
Genre: vikinä-valitus-ininä-itsesääli
Ikäraja: sallittu
Osia: 3/3
Muuta: älä lue, jos ei kiinnosta.


Kysymys numero 1.
"Mitä kuuluu?"

Oikea Maisa: Rehellisesti sanottuna kaikki menee päin vittua. Kesästä on tulossa äärimmäisen pitkä, tylsä ja yksinäinen. Rahaa ei ole, koulu on pakkopullaa, ystävillä on muuta menoa.


Teatteri Maisa:
Ihan jees, vähän stressiä pukkaa, mut onneks kohta on kesäloma ja pääsee nauttimaan auringosta. Vähän tiukka rahatilanne, mutta kyllä se siitä, kunhan jaksaa ajatella positiivisesti ja hymyillä.

Kysymys numero 2.
"Miten koulu menee?"

Oikea Maisa:
No yks vittupää opettaja onnistuu aika hyvin vetämään maton jalkojen alta ja saa tuntemaan oloni arvottomaksi ja yhdentekeväksi. Kaikki mitä teen, valuu sormieni välistä kuin hiekka. Mikään ei kelpaa, mikään ei mene oikein.


Teatteri Maisa: Mites siellä, kivasti ja kohtahan se kesäloma alkaa niin pääsee rentoutumaan. Pari suurempaa proggista vielä edessä, mutta ne nyt on aika vaivattomia jahka saan v-pääopettajan kanssa asioista puhuttua.

Kysymys numero 3.

"No mitenkäs tämä mystinen herra X?"

Oikea Maisa: Taitaa olla ohi, mutta se tuskin yllättää ketään. Elämällä on tapana lyödä mua päin näköä just silloin, kun olen onnellinen. Mä en tajua mitä teen väärin. Sanonko jotain väärin? Mä en ota selkoa. Rupeen nunnaks. Pakenen luostariin. En jaksa enää selvitellä niiden ajatusmaailmaa.


Teatteri Maisa: Noooo vähän heikonlaisesti nyt, mutta kyllä se laittaa tekstaria kun siitä siltä tuntuu. Sillä on vähän rankkaa nyt duunissa ja näin, mutta kyllä se musta tykkää. Ihan varmasti.

***

Elämäni pähkinänkuoressa.